Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ART...

ΤΙ είναι τέχνη ? Γιατί οι τέχνη μπορεί να αγγίξει μυριάδες κόσμο και τον κάθε ένα με διαφορετικό τρόπο? Τι έχει να κερδίσει ο άνθρωπος από την τέχνη και γιατί την έχει τόση ανάγκη? 

Γιατί ανατριχιάζουμε με αυτήν, γιατί δακρύζουμε γιατί μαγευόμαστε, γιατί την ερωτευόμαστε γιατι δεν μπορούμε η ζήσουμε χωρίς αυτή?

Γιατί οι άθρωποι που κάνουν τέχνη μαραίνονται χωρίς αυτή, γιατί δεν μπορούν να επιβιώσουν να ζήσουν να αναπνεύσουν μακρυα της?

Μια δροσερή ανάσα στο άγνωστο, το ατέλειωτο τέλειο, στην μια και ασύλληπτη κοινή αλήθεια, σε μια κοινή γνώση που προϋπήρχε πριν τον άνθρωπο, πριν την ύλη, πριν τους ηχους, πριν το κενό, πριν την σιωπή!

Μια συμπιεσμένη κατάσταση του πόνου του κόσμου όλου, του ερωτα, της θλίψης, της οργής ,του θυμου, της εξέλιξης, της αδικίας, σε ένα έργο που επικοινωνεί μέσα από το βλέμμα αυτού που κρυφοκοιτάζει μέσα σε αυτή την χαραμάδα και αναγεννιέται σε μια στιγμή ένωσης με το ασύλληπτο και ακολουθεί μια μανιώδες ηδονιστική και ανώφελη προσπάθεια για επεξήγηση και αναζήτηση της μέχρι τέλους!

a.n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φραντζολα και ελια

Νευμα βγαλμενο απο αλλη εποχη αυτης του οπως επιθυμειτε δεσποινης , σε επιθυμω για παντα. Για το υπολοιπο ταξιδι μας. Φραντζολες κ ελιες πηρ...