Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ntring!


Τι θα συμβεί αν αύριο ξυπνήσεις και είσαι ένας άλλος!
Βγαίνεις έχω για καφέ για ποτό για picnick για μπίρες για clubbing για cinema για βόλτα για ψώνια και πίνεις καφέ ενώ δεν έπινες, coca cola ενώ σε έτσουζε, αλκοόλ ενώ σου ξίνιζε, χορεύεις ενώ δεν χόρευες, δεν αργείς να πας δουλειά ενώ αργούσες, αγγίζεις σε όλες τις επιφάνειες χωρίς ex-ray ακτίνες, ανοίγεις όλες τις πόρτες και κρατιέσαι σφικτά από τον σωλήνα στο metro και στο λεωφορείο ξεχνώντας τις ασκήσεις ισοροποειας που εφαρμοζες στην αθηνα για να αποφύγεις τα θανατηφόρα  μικρόβια των σιχαμερών λεωφορείων και όλα αυτά χωρίς ενοχες και ψυχαναγκαστικές σκέψεις! Τρως χωρίς να πλύνεις τα χερια, pizza, παγωτό και ένα κουτί μπισκότα το ένα μετά το άλλο χωρίς να μετράς θερμίδες, και δεν κανεις γυμναστική μετά για να τα κάψεις αντίθετα πέφτεις κατευθείαν για ύπνο χωρίς να ξεβαφτείς! 
Διαγραφείς ότι σε χαλάει και το αγνοείς τόσο μέχρι να αμφισβητήσει την υπάρξη του! Ότι και να γίνει δεν χάνεις την ψυχραιμία σου γιατί απλά δεν γουστάρεις, σου μιλάνε και δεν καταλαβαίνεις τα μισά και βρίσκεις το θάρρος να κανεις τις πιο ηλίθιες ερωτήσεις που θα μπορούσες να κανεις. Ταΐζεις χυλοπίτες και το απολαμβάνεις και απασχόλησε τόσο πολύ που δεν προλαβαίνεις να κοιμηθείς πάνω από 6.5 ώρες κάθε βραδυ. 
Έχεις καταργήσει την έννοια του ντουλαπιού αφού η τροχεία των ρούχων σου είναι ένα τρίγωνο βερμούδων πλυντήριο-απλώστρα-body και το πιστολάκι έχει αντικαταστήσει πλέων το σίδερο και έχει στευθεί επάξια ως η πιο single friendly οικιακή συσκευή.
Το κινητό σου χρησιμεύει πλέων μονο ως ξυπνητήρι και όταν κτυπά δεν απαντάς γιατί δεν θυμάσαι καν τον ήχο κλήσης.
 Δεν είσαι εσύ και όμως είσαι και σου αρέσει!
Και όλα αυτά απλά επειδή ξύπνησες!Μεραα!!
a.n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φραντζολα και ελια

Νευμα βγαλμενο απο αλλη εποχη αυτης του οπως επιθυμειτε δεσποινης , σε επιθυμω για παντα. Για το υπολοιπο ταξιδι μας. Φραντζολες κ ελιες πηρ...