Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

MH MOY TOYS KYKΛOYS TAΡATTE!



Το πιο οικείο σχήμα σε αυτή την ζωή είναι ο κύκλος, μέσα σε ένα κύκλο μεγαλώνουμε 9 μήνες, μέσα από ένα κυκλικό σχήμα βλέπουμε τον κόσμο σε ένα κύκλο βυθιζόμαστε, με ένα χρυσό κύκλο παντρευόμαστε και με μαύρους κύκλους "ξενυκταμε" κάθε φορα που έκλεισε άλλος ένας..
Ο κύκλος είναι ένα σχήμα  τέλειο, δεν έχει αρχή δεν έχει τέλος, είναι φιλικό, δεν έχει παρελθόν δεν έχει μέλλον όπου και να σταθείς μέσα σε αυτό σε αγκαλιάζει. παρελθόν παρόν μέλλον είναι όλα απέναντι..
Κανεις μια καινούρια αρχή αδειάζεις "αποσκευες" και πάλι είσαι έτοιμος ξαναχορέψεις στον ίδιο τροχό ζωγραφίζοντας κύκλους με τα παλιά σου κουρέλια μαθαίνεις τα καινούρια βήματα για  το νέο σου ρολο. Και μαγεύεσαι ξανά στο χωροχρόνο εγώ εσύ αυτός εμείς ίδιοι και διαφορετικοί ...ζωή παραλογη.
Ονειρεύεσαι, ελπίζεις , ποντάρεις, ενθουσιάζεσαι παραφέρεσαι, απομακρύνεσαι , βαριέσαι, αυτοκαταστρέφεσαι, σηκώνεσαι, παλεύεις, κερδίζεις, χάνεις, λυπασε, χαίρεσε...  κλείνεις ακόμα ένα κύκλο και "ανυπομονας" για τον επόμενο. μέχρι τον επόμενο και τον επόμενο και τον επόμενο... τέλος - αρχή - τέλος - αρχή και δεν τελειώνει γιατί έχει ήδη τελειώσει και δεν αρχίζει γιατί έχει ήδη αρχίσει ...ζωή μικρή τρελλη παραλογη καληνύκτα x
a.n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φραντζολα και ελια

Νευμα βγαλμενο απο αλλη εποχη αυτης του οπως επιθυμειτε δεσποινης , σε επιθυμω για παντα. Για το υπολοιπο ταξιδι μας. Φραντζολες κ ελιες πηρ...