Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Merry xmas or?

Δεντράκι, φωτάκια, ξηραμένα τραγούδια, αγάπη ειρήνη και στοργή όλοι τώρα τραγουδάμε...
Οικογενειακά τραπέζια, αρμονία, ευτυχεια, αγάπη ειρήνη και στοργή όλοι μασουλάμε....
Νόστιμες συνταγές , συροπιαστα γλυκά, κανείς δεν παχαίνει με αυτά εχουμε διατηρήσει όλοι τα ωραία μας σώματα, τις επίπεδες κοιλιές και τα σφικτά μας κολαρακια!
Πρωτοκλασάτα ωραία ρούχα, πασαρελλα , ανταλλάζουμε πλούσια δώρα -καμιά κρίση σε καμιά οικογένεια! Νο no...
Άψογες οικογενειακές, φιλικές, κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις! Το αφεντικό σε καλεί σπίτι του για τραπέζι και σου ανακοινώνει την προαγωγή σου εις ένδειξη σεβασμου και εκτίμησης γιατί φέτος σου βγήκε ο κώλος στην δουλειά και σε κανενα δεν αρεσουν τα ξεκολα! Το σκυλί του επίσης ερωτεύτηκε το δικο σου αγαπημενο πετ και θα κάνουν απογόνους σύντομα! Λοβ στορι ! Σκυλίσια ζωή!
Μάλλινες καλτσουλες, κεράκια, ένα Λαμπραντόρ puppy(από το γκάστρωμα του πασχαλινου τραπεζίου από το αφεντικό που σε εκτιμά) ίδιο με αυτά τις διαφήμισης τις kleenex, παραμένει πάντα μικρο δεν κατουράει ούτε μασουλά τα έπιπλα, τις κάλτσες, τα αγαπημένα σου βρακιά και σουτιεν. Δεν καταπίνει όλα τα ακατάλληλα πράγματα έτσι δεν χρειαζετε ποτέ εγχείριση που στοιχίζει 900 ευρώ αφου δεν μπορεί να αφοδευσει το πλαστικό από το φερμουαρ του αγαπημένου σου φουτερ! Μια υπεροχή ζωή , και υπέροχα Χριστούγεννα people!
Ίσως...αν όμως και όχι;
Το ίδιο κέρμα στο αέρα, το φωτογραφίζεις εκεί στην πιο αληθινή του στιγμή, σε εκείνο το κλάσμα δευτερόλεπτου που το κέρμα στέκεται στο αέρα και σε κοιτα καταματα! Στο αερα μπροστά από την αλήθεια που αρνείσαι από δειλία να παραδεκτεις μια ώρα νωρίτερα !
Το δεντράκι σου είναι πλαστικό, το παίζεις οικολόγος αλλά η αλήθεια είναι ότι το πήρες γιατί είναι προσφοράς αφου δεν σε παίρνει οικονομικά να πάρεις ένα αληθινό, τα στολίδια επίσης, αγάπη ειρήνη και στοργή όλοι τώρα τραγουδάνε- ; ναι -στο δημοτικό!
Κοντά στα 30, σπίτι στο καναπέ μονή σου, facebook και διαφορετικές κάλτσες, μια μπλε και μια μοβ, Ο υπολογιστής υπολειτουργεί, η μπαταριά έχει καεί, με κινήσεις yoga πινεις νερο  μην βγει ο macης από την μπριόζα.
 Χωρίς σκύλο, η' γατί, χωρίς μόνιμη δουλειά, χωρίς χρήματα, χωρίς καμιά σταθερά, στο ψυγείο έχει γάλα γιαούρτι και υπομονή!
Τακ τακ τακ, η πουτάνα η καταθλίψει σου κτυπά την πόρτα δεν της ανοίγεις βαριέσε γιατί ξέρεις πως θα μπει από το παράθυρο! Ακόμα και αυτη θέλει παρέα! Την λυπάσαι, συμπασχετε, καποτε της ανοίγεις που και που τα λέτε! Λογία παρηγοριάς...
 Οικογενειακά τραπέζια, άσκοπες συζητήσεις, πληττεις, κάθε χρόνο τα ιδία, μωρά που γκριανιαζουν και κλαίνε, θείες που σε ρωτάνε αν βρήκες κάνα "paidi" αν έχεις μόλις χωρίσει σε ρωτάνε οτιδήποτε άλλο άκυρο και προσποιούνται ότι δεν έχεις τα χαλιά σου τα μαύρα και έχεις βάλει 200 kg!
Όταν η πλιξη κτυπα  και τους υπόλοιπους ξεκινά το σασπένς , ανοίγουν θέματα εγγυημενης διαφωνίας για να επικρατήσει συνήθως η γνώμη του πιο αγενή, οι υπόλοιποι καταπιέζονται να μην χαλασουν το κλίμα γιατί είναι οι "μερες αγιες" και ας είναι οι μισοί άθεοι!
Τρως μέχρι σκασμού και ανοίγεις κουμπάκι, αν δεν εχεις ήδη προνοήσει να φορέσεις την άνετη σου φόρμα παρόλο το μουρμουρητο ότι πας σαν γύφτος,  τερματίζεις στις 3000 θερμίδες, γλείφεις και το κουταλάκι, γιατί  είναι μέρες γιορτινές δικαιουσε!
Νιώθεις ενοχές γιατι επιβαλλεται, αλλά τις αγνοείς μέχρι την ώρα που θα ξεβαφτείς! Εκείνη την ελεϊνή στιγμή που εμφανίζονται κάτι κοκκινίλες από το φτηνό ξεβαφτικο Κ λες- "pwww re xali! Pws eimai etsi; " Φοράς και τις ξενέρωτες σου πιτζάμες αυτές που φοράς κάθε 28 του κύκλου αν είσαι τυχερή , (αν είσαι από αυτές με τις πολυκοιστικες και τις ορμονολογικες  διαταραχές(τσαμπα ναρκωτικα) τότε κάθε 30, 35, 30, 65 Ε μετά πας για baby), - συνήθως είναι ροζ γιατί όταν πονάς ευχεσαι να εμενες για πάντα ροζ παρόλο που θες να το παίζεις δυνατή και black!
Ξυπνας! Ταχυδρόμος γραμμα , καρτουλες χριστουγεννων αλλά  δεν είναι για σένα no no αλλά για τον προηγμένοι ενοικιαστή εσύ πάρε να χεις λογαριασμούς! Τραβάς τα μάλια συ! Σου μένουν στα χεριά( στο πάτωμα στο μπάνιο - παντού) Χαμηλός σίδηρος η' ηλικία; Μάλλον μετατρέπομαι σε τετράποδο που αλλάζει τρίχωμα το χειμώνα....ικανοποίησε από αυτή την απάντηση. Νέα αρχή , η στιγμή που αποφασίζεις να οργανωθείς , ξεκινάς τις ωραίες σου λίστες οι οποίες καταλήγουν πάντα σε: έξοδα έσοδα! Είσαι και πάλι μείον στους μειων! Κοιτάς έξω από το τζαμί! Είμαι μείον! Εγώ, εσύ και οι υπόλοιποι! Άνθρωποι μοναχοί, ένας πίσω από κάθε παράθυρο!
Άνθρωποι μονοί που πίστεψαν πως το τριαντάφυλλο είναι όμορφο χωρίς αγκαθιά και τρυπήθηκαν!

2012 το δεντρό έχει σκιά!
Η απόδειξη ότι υπάρχει φως!


a.n


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φραντζολα και ελια

Νευμα βγαλμενο απο αλλη εποχη αυτης του οπως επιθυμειτε δεσποινης , σε επιθυμω για παντα. Για το υπολοιπο ταξιδι μας. Φραντζολες κ ελιες πηρ...