Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Giftaki

Έρχονται στιγμές στην ζωή μας που τα τέρατα μας γίνονται τεραστια δεν χωράνε άλλο στα κλουβιά τους και απλα δραπετεύουν. Ετσιθελιστικα και απροειδοποιητα απλα εμφανίζονται μπροστά μας και απειλούν να μας κατασπαράξουν, είναι η στιγμή που τρομαζεις και πεφτεις και πιάνεις πάτο και σερνεσε μεχρι την πλησιεστερη ντουλάπα.
 Κρίβεσαι και περιμένεις εκει τρομαγμένος! Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που στέκονται οι φίλες σου απ έξω και σε ικετεύουν να βγείς, που η οικογένεια σου ριχνει φαγητο κατω από την χαραμάδα και χαρτομάντιλα σε σχήμα καρδουλας για τα ατελειωτα δάκρυα σου, είναι οι στιγμές που όσοι δεν γνώρισαν την δύναμη σου τρόμαζουν με την αδυναμία σου, που όσοι δεν είδαν το χαμόγελο σου δεν καταλαβαίνουν τα δάκρυα σου, είναι οι στιγμές που είσαι μονος στην ντουλάπα και μετρας αντιστροφα μεχρι να τελιωσει οξυγόνο.
Ακούς?
Επιτρέπεται να φοβηθείς, επιτρέπεται να τρομάξεις και μέσα στην ντουλάπα να κρυφτείς.
Επίτρεπε να μείνεις εκεί όσο θέλεις μέχρι να βρείς ένα σχέδιο απελευθέρωσης και αν κανεις λάθος και αποτύχει επιτρέπεται να "ξανατρομαξεις", κάποτε θα κουραστείς να τρομάζεις και να κρίβεσαι και θα αναγκαστείς να τα αντιμετωπίσεις αργα ή γρηγορα.
Η στιγμη που θα τα καταφερεις σου εχει ηδη κρατησει την καλυτερη θεση και ενα βραδυ απλα την βρισκεις! Η νικη σου εχει την καλυτερη θεση γιατι εσυ της την ειχες αναθέσει!
Βγαίνεις για βόλτα το επόμενο πρωί και είναι όλα εκεί στην παλιά τους θέση και εσύ ξανά ζωντανη στο αναμεσο στην μέση.
Μυρωδιά από άνοιξη, δροσια απο χειμωνα, αυρα απο καλοκαιρι...η δικη μου ζωή!
Ότι χρειάζεσαι είναι μέσα σου, όλα τα εφόδια είναι μέσα σου.  Το μονο που χρειάζεται είναι να απλώσεις το χέρι και να το τοποθετήσεις στην πρώτη σειρά την παράστασης σου την νίκη σου γιατί έχει ήδη συμβεί αρκεί απλά να ανοίξεις τα ματια να πιστέψεις και θα την δεις να καθεται εκει!
 Κανε το domino, puzle και το puzle σκόνη! Αντιμετώπισε το κάθε τέρας σου με γνώση και τεχνική, και την κάθε σου αδυναμία σαν μικρό κακομαθημένο παιδί.
Απλά γιατί μπορείς!
Έχεις ότι χρειάζεσαι και ακόμα παραπάνω, έχεις τόσα πολλά που περισσεύουν και μπορείς να χαρίσεις παραπάνω από τα μισά σε όλους όσους αγαπάς, δοκίμασε το θα εκπλαγείς!
Είναι μια δύναμη μέσα σου τόσο αστείρευτη που όσο μοιράζεις πολλαπλασιάζεται και όσο πολλαπλασιάζεται διαιρείται και απλά επιστρέφεται, μια κατακόκκινη φωτιά που μπορεί να σε ζεσταίνει για πάντα. Απλά αγάπη!
Ζήσε σαν γυφτάκι μικρή μεγάλη μου καρδια, δεν χρειάζεσαι πολλά για να είσαι καλά!
Η αγάπη είναι η μοναδική πηγή που σου δίνει ζωή!
 ΖΗΣΕ ΑΠΛΑ  ΜΕ ΓΥΦΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΧΑΡΑ!
Το σήμερα σου ξημέρωσε και η ζωή είναι γύρω σου, άσε για αύριο το αύριο και κρατα το χθες σε μια μικρή γωνιτσα.
Μετρα τις μικρές σου νίκες σου και "καδρωσε" τις,  κανε τις ήττες σου σκαλί και προσπέρασε τις, αφόπλισε τους φόβους σου με γνώση και δώσε στις αδυναμίες σου φωνή δυνατή γιατί αυτή είναι το κλειδί για την μεγάλη ανατροπή!
Ζήσε γυφτάκι με αυτά που έχεις, θα εκπλαγείς ποσο καλυτερα μπορείς!

a.n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φραντζολα και ελια

Νευμα βγαλμενο απο αλλη εποχη αυτης του οπως επιθυμειτε δεσποινης , σε επιθυμω για παντα. Για το υπολοιπο ταξιδι μας. Φραντζολες κ ελιες πηρ...